DIENSTEN

DESINFECTERING

Wanneer bacteriën en virussen gedood moeten worden spreken we niet meer gewoon van schoonmaken maar is desinfectering en soms ook decontaminering noodzakelijk.

Tot ons takenpakket behoort desinfectie van huizen, winkels, voertuigen, magazijnen, fabrieken, kantoorruimtes, gebouwen, scholen en rusthuizen.

Door de huidige COVID-19 pandemie is desinfecteren heel actueel. Snel ingrijpen op een professionele en doeltreffende manier is de boodschap!

Onze teams staan paraat om u te helpen bij deze taak! Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info.

SCHOONMAAK BIJ ONGEVAL OF OVERLIJDEN

Bij een zwaar ongeval, moord of zelfmoord is er dikwijls veel bloed aanwezig op de "crime-scene". Het opkuisen hiervan is enkel werk voor experten aangezien ziektes als hepatitis, herpes, e. coli, ebola, tuberculose of HIV om de hoek loeren. Besmetting door andere lichaamssappen als braaksel, ontlasting of speeksel kan immers ook. 

Onze taak is om de ruimte (inclusief het "onzichtbare vuil") te desinfecteren en opnieuw kraaknet achter te laten.

Sommige personen sterven spijtig genoeg onopgemerkt omdat ze helemaal alleen zijn en hierdoor duurt het soms een tijdje voor hun dode lichaam wordt teruggevonden. Meestal is het lichaam reeds in staat van ontbinding. Het is opengescheurd en opgezwollen, er zijn insecten aanwezig en er hangt een zeer onaangename geur op de plaats.

Dit vereist een zeer professionele aanpak door experts!

OPRUIMEN VAN ZWARE VERVUILING

Onder zware vervuiling verstaan we: gebouwen met nicotine- of rookaanslag, gebouwen vol met dierenuitwerpselen, hoarder woningen (verzamelwoede), achtergelaten kraakpanden, gebouwen vol met wietplantages, gebouwen met roetaanslag, zwaar verwaarloosde woningen, ...

Uiteraard passen wij tijdens het reinigingsproces steeds de hoogst mogelijke veiligheidsvoorschriften toe!

Wij werken zowel met particulieren als met andere (overheids-)instanties samen.